Menu Luk
4

Silja Okking

Silja Okking er sangerinde og sangskriver med udgivelse af egen plade 2011. De sidste 5 år har hun været vært på DR Ramasjang på bl.a. “MonsterBuster”, “Mini MGP”, “Sommer Summarum” m.fl. og skriver og indsynger musik til kanalen. Når hun ikke laver TV-indhold til børn, er hun ude med sin trio, der spiller jazz for børn, dubber tegnefilm, skriver bøger til målgruppen og er vært på diverse arrangementer med bl.a. DR Symfoniorkester.

1

Sara Ekander Poulsen

Sara Ekander Poulsen er velbevandret inden for børneteater og tegnefilm med over 300 dubbingproduktioner bag sig. Sara har senest medvirket i “Saturday Night Fever” (Falkonér Scenen), og bag sig har hun produktioner som “Gummi T” (Folketeatret), “Mirakel” (Det Kongelige Teater) og “High School Musical” (Fredericia Teater).

5

Dénise Stockmann

Dénise Stockmann er gruppens musikalske arrangør, og så optræder hun som syngende medlem i gruppen. Produktionsselskabet Stockmann Stage fungerer som Dénises katapult for vokalunderholdning, korworkshops og konceptudvikling. Dette parallelt med et virke som eventarrangør, PR-ansvarlig og teater- og musikunderviser på Kastanievej Efterskole. Her som alle andre steder er de praktiske og pædagogiske processer i højsædet for Dénise. Gennemgående for hendes tilgang til sang og musik er væsentligheden i at aktivere kroppen gennem bevægelse.

2

Annevig Schelde Ebbe

Annevig Schelde Ebbe er pt. aktuel i Ishøj Teaters opsætning af “Den Grimme Ælling”, og forinden har hun medvirket i alt fra “Les Misérables” på Østre Gasværk til “Bølle-Bob Showturné”. Annevig er en erfaren tegnefilmsdubber og dubbinginstruktør med en historie som barneskuespiller og performer. Allerede som 12-årig debuterede hun som studievært på B&U-produktionen TV-Pil, og børn er fortsat Annevigs mest trofaste publikum.

3

Jesper Hagelskær Paasch

Jesper Hagelskær Paasch er skuespiller og har medvirket i over 20 teaterproduktioner - senest som Lefevre i “Phantom of the Opera” på Det Ny teater og er lige nu aktuel i produktionen "SANNE" i Tivoli. Jesper har desuden medvirket i over 10 forskellige film- og TV-produktioner - eksempelvis som Harald Blåtand i “Historien om Danmark” og som Kasper i “Bedre skilt end aldrig”. Han har også lige været aktuel i Eurovision 2018 hvor han var med Rasmussen nede i Lissabon og kæmpe for en dansk sejr. Derudover er han en erfaren sanger og har dubbet tegnefilm og liveaction i 3 år.